Tereza Bočková

Bakalářská práce

Receptury a současná jakost masných výrobků

Recipes and current quality of meat products
Anotace:
V této bakalářské práci je rozebrána problematika receptur masných výrobků. Výrobků českých tradičních i tradičních zahraničních. Výroba masných výrobků je popsána od základních surovin, ze kterých je masný výrobek složen, přes technologické zpracování masných výrobků až po požadavky na jakost daných masných výrobků. Úvodní část je věnována rozdělení masných výrobků dle legislativy, spotřebě masa a …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the problematics of prescriptions of meat products. Traditional Czech meat products and traditional foreign products too. The production of meat products is described from the basic raw materials from which meat product is composed, then technological processing of meat products to quality requirements of meat products. The introductory part is devoted to the division …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin