Receptury a současná jakost masných výrobků – Tereza Bočková
Tereza Bočková
Bachelor's thesis
Receptury a současná jakost masných výrobků
Recipes and current quality of meat products
Anotácia:
V této bakalářské práci je rozebrána problematika receptur masných výrobků. Výrobků českých tradičních i tradičních zahraničních. Výroba masných výrobků je popsána od základních surovin, ze kterých je masný výrobek složen, přes technologické zpracování masných výrobků až po požadavky na jakost daných masných výrobků. Úvodní část je věnována rozdělení masných výrobků dle legislativy, spotřebě masa a …viacAbstract:
This bachelor thesis deals with the problematics of prescriptions of meat products. Traditional Czech meat products and traditional foreign products too. The production of meat products is described from the basic raw materials from which meat product is composed, then technological processing of meat products to quality requirements of meat products. The introductory part is devoted to the division …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Kvalita surovin používaných v cukrářské výrobě
Anna Charišyna -
Vliv kvality vstupní suroviny na kvalitu a ekonomiku finální výroby sazí
Petra Marečková -
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
Simona Welszarová -
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
Zuzana Bytešníková