Bc. Natália Šujanská

Diplomová práce

Ekologická a ekonomická kuchyňa

Ecological and economical kitchen
Abstract:
This diploma thesis is dealing with ecological and economical kitchen. Especially with gastronomy in restaurants in Žilina. This topic is divided into three chapters. The first chapter is dealing with the terms - ecology, ecological kitchen, history of kitchen and groceries, especially bio groceries, which could be essential for the quality in the restaurant´s kitchen and they are a trend in the present …více
Abstract:
V diplomovej práci sa pojednáva o ekologickej a ekonomickej kuchyni. Predovšetkým sa jedná o gastronómiu v reštauračných zariadeniach mesta Žilina. Tému som spracovala v troch kapitolách. Zaoberala som sa pojmom ekológia , históriou kuchyne, ekologickou kuchyňou, ekonómiou v kuchyni, ekologickými materiálmi, dispozičným riešením kuchyne , potravinami, obzvlášť bio potravinami , ktoré práve môžu byť …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.