Ekologická a ekonomická kuchyňa – Bc. Natália Šujanská
Bc. Natália Šujanská
Diplomová práce
Ekologická a ekonomická kuchyňa
Ecological and economical kitchen
Abstract:
This diploma thesis is dealing with ecological and economical kitchen. Especially with gastronomy in restaurants in Žilina. This topic is divided into three chapters. The first chapter is dealing with the terms - ecology, ecological kitchen, history of kitchen and groceries, especially bio groceries, which could be essential for the quality in the restaurant´s kitchen and they are a trend in the present …víceAbstract:
V diplomovej práci sa pojednáva o ekologickej a ekonomickej kuchyni. Predovšetkým sa jedná o gastronómiu v reštauračných zariadeniach mesta Žilina. Tému som spracovala v troch kapitolách. Zaoberala som sa pojmom ekológia , históriou kuchyne, ekologickou kuchyňou, ekonómiou v kuchyni, ekologickými materiálmi, dispozičným riešením kuchyne , potravinami, obzvlášť bio potravinami , ktoré práve môžu byť …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 11. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6407/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.