Bc. Jan Mátl

Bachelor's thesis

Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin.

Factors having influence on wettability of gelatinized explosives.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 8. 2011
  • Vedúci: Ing. Marcela Jungová, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Mátl, Jan. Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin.. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Technical Chemistry / Chemistry and Technical Chemistry

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.