Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin. – Bc. Jan Mátl
Bc. Jan Mátl
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin.
Factors having influence on wettability of gelatinized explosives.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 8. 2011
- Vedúci: Ing. Marcela Jungová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Mátl, Jan. Faktory ovlivňující navlhavost želatinovaných trhavin.. Pardubice, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Technical Chemistry / Chemistry and Technical Chemistry
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.