Bc. Nikola Brambergerová
Bachelor's thesis
Catering versus provoz ala carte
Catering versus operation ala carte
Abstract:
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo navrhnout všeobecné možnosti optimalizace provozu ala carte a cateringu při pořádání společensko-gastronomických eventů s ohledem na preference potenciálních klientů. Druhým hlavním cílem bakalářské práce bylo formulovat doporučení pro začínající podnikatele v gastronomickém průmyslu. Dílčím cílem této bakalářské práce bylo identifikovat výhody a nevýhody provozu …moreAbstract:
The main objective of this bachelor´s dissertation was to propose the general options of operation ala carte and catering in organising the socio-gastronomic events with regard to the preferences of potential clients. The second main objective of bachelor´s dissertation was to formulate the recommendations for new entrepreneurs in the gastronomic industry. The partial objective of this bachelor´s dissertation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 16. 6. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14254/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2016
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Plán marketingového komunikačního mixu pro restaurační zařízení pro rok 2014
Šárka Staníková -
Sensitivity a la carte: The White House Correspondets Dinner
Martin Pleva -
Podnikatelský záměr a jeho realizace v České republice z pohledu cizince (Založení a provoz kosmetického salonu)
Ninel JELISEJEVA -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Élaboration d'un cours de la gastronomie et de la restauration en classe de FLE pour un lycée professionnel d'hôtellerie en République tchèque
Věra Kuklíková -
Služby finančních institucí pro podnikatele v oblasti hotelnictví a gastronomie.
Jakub Křemen -
Migration of spices and their integration in national gastronomy
Nikita Fomin -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá