Bc. Monika Hrvolová

Diplomová práce

Cena jako faktor konkurence v gastronomii

The price as a factor of competition in gastronomy
Abstract:
The master dissertation deals with analysing the influence of factors of external and internal environment on the competitiveness of the company and its prices. In the theoretical part, there is a description of the services and prices from the economic and marketing point of view. The following analytical part contains the characteristics of the methodology used and continues with the situational …více
Abstract:
Diplomová práca sa zaoberá analýzou vplyvu faktorov vonkajšieho a vnútorného prostredia na konkurencieschopnosť podniku a jeho cien. V teoretickej časti sa nachádza popis problematiky služieb a ceny z ekonomického a marketingového pohľadu. Nasledujúca analytická časť obsahuje charakteristiku použitej metodológie a pokračuje situačnou analýzou vybraného podniku. Pri spracovávaní analytickej časti som …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/ye9ca/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2018
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství