Mgr. Růžena Krutilová

Bakalářská práce

Convenience foods

Convenience foods
Anotace:
Cílem této práce bylo objasnit a vysvětlit pojem convenience foods. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, historii, konzumaci, používání ve školním stravování, pozitivech a negativech. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se konzumací convenience foods a názory respondentů na tento druh potravin.
Abstract:
The objective of this thesis was to clarify and explain the concept of convenience foods. The theoretical part summarizes the basic information about these foods, their classification, history, consumption, use in school canteens, positives and negatives. The practical part presents the evaluation of research dealing with the consumption of convenience foods and respondents’ views on this kind of food …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
  • Vedoucí: MVDr. Halina Matějová
  • Oponent: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta