Bc. Nikol Šebestová

Bachelor's thesis

Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji

The impact of the Covid - 19 pandemic on the state of small and medium enterprises in the field of gastronomy in the Moravian - Silesian region
Abstract:
Cílem bakalářské práce je na základě posouzení současné situace malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji vymezit dopad pandemie Covid - 19 na tyto podnikatele a navrhnout možná opatření při řešení náhlé změny v podnikatelském prostředí v tomto segmentu. Bakalářská práce zahrnuje teoretické informace z použitých literárních zdrojů. V práci je využita kvalitativní metoda …more
Abstract:
The aim of the bachelor´s thesis is to define the impact of the Covid – 19 based on an assesment of the current situation of small and medium enterprises in the gastronomy sector in the Moravian – Silesian region to propose possible measures in delaing with a sudden change in the business environment in this segment. The bachelor thesis includes theoretical information from the used literary sources …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 7. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 23. 8. 2023
  • Supervisor: doc. Ing. Jarmila Duháček Šebestová, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Pavel Struminský

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné