Vliv různé intenzity odlistění révových keřů na zdravotní stav hroznů – Ondřej Vachek
Ondřej Vachek
Bakalářská práce
Vliv různé intenzity odlistění révových keřů na zdravotní stav hroznů
The influence of different defoliation intensity on health condition of wine grapes
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá tématem částečného odlistění zóny hroznů a vlivem této operace na jejich zdravotní stav a kvalitativní parametry. V literární části jsou shrnuty poznatky o listech, listové stěně, fyziologii révového keře i poznatky o hroznech, látkách v nich obsažených a jejich vývoji. Také jsou zde popsány možnosti odlistění, jednotlivé termíny i různé intenzity odlistění a jejich celkový …víceAbstract:
This bachelor thesis concerns with the topic of partial defoliation of grape zone as well as the influence of this operation on health condition of grapes and qualitative parameters. The theoretical part of the thesis summarizes the information about grapevine leaves, leaf area, physiology of grapevine shrub as well as the knowledge about grapes, their chemicals and development. In the text there are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv půdně klimatických podmínek na kvalitativní parametry produkce sóji
Jan Rejman -
Studium vlivu podnožových odrůd na kvantitativní a kvalitativní parametry během zrání hroznů
Jiří Těthal -
Vliv síťoviny na kvalitativní parametry sklízených hroznů.
Marek Sendler -
Vliv posklizňové dopravy a čištění na kvalitativní parametry potravinářských zrnin
Tomáš Kušev -
Kvalitativní parametry mražených ovocných výrobků
Daniel Nechvíle -
Vliv selenu v dietě nosnic na kvantitativní a kvalitativní parametry snášky
Tomáš Šiplák -
Produkční a kvalitativní parametry ovsa z ekologického a konvenčního způsobu pěstování
Hana Marková -
Vliv přídavku glycerolu v různých fázích výroby beraních inseminačních dávek na jejich následné kvalitativní parametry po rozmrazení
Anna Boudová