Robin Holuša

Diplomová práce

Analýza řízených zadních náprav

Analysis of steerable rear suspension
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou náprav osobních automobilů. Dále pak vývojem a řešením řízených zadních náprav a analýzou současnosti používaných řízených náprav osobních automobilů. Cílem této práce je navrhnout vhodný systém řízení zadní nápravy pro elektromobil StudentCar.
Abstract:
The diploma thesis deals with the issue of axles in passenger cars. Then deals with development and solution of controlled rear axles and analysis of currently used steerable axles of passenger cars. The aim of this work is to design a suitable rear axles steering system for the StudentCar.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 30. 5. 2019
  • Vedoucí: Miroslav Suchánek
  • Oponent: Petr Tomčík

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava

VŠB - Technická univerzita Ostrava

Fakulta materiálově-technologická

Magisterský studijní program / obor:
Materiálové inženýrství / Materiály a technologie pro automobilový průmysl