Bc. Lucie NACHÁZELOVÁ
Bachelor's thesis
Olivový olej
Olive oil
Abstract:
V posledních letech neustále roste popularita olivového oleje a s ním spojené Středomořské stravy. Tato práce se zabývá problematikou olivového oleje a jeho přínosem jak pro zdraví a vyváženou stravu, tak pro kosmetický a farmaceutický průmysl. V práci je pojednáno o jednotlivých kategoriích olivového oleje, jeho výrobě a vůbec i jeho počátcích užívání ve starém Řecku. Cílem práce bylo zpracování literární …moreAbstract:
The popularity of olive oil and Mediterranean diet that is conected with it has grown during last few years. This work is engaded in olive oil and its contribution for both health and well-balanced diet and for cosmetic and pharmaceutical industry. It´s treatised on several categories of olive oil, it´s manufacturing and beginning of usage of olive oil in antic Greece in this work. The aim of this …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Identifier:
7719
Thesis defence
- Date of defence: 12. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
NACHÁZELOVÁ, Lucie. Olivový olej. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.