Bc. Lucie NACHÁZELOVÁ

Bachelor's thesis

Olivový olej

Olive oil
Anotácia:
V posledních letech neustále roste popularita olivového oleje a s ním spojené Středomořské stravy. Tato práce se zabývá problematikou olivového oleje a jeho přínosem jak pro zdraví a vyváženou stravu, tak pro kosmetický a farmaceutický průmysl. V práci je pojednáno o jednotlivých kategoriích olivového oleje, jeho výrobě a vůbec i jeho počátcích užívání ve starém Řecku. Cílem práce bylo zpracování literární …viac
Abstract:
The popularity of olive oil and Mediterranean diet that is conected with it has grown during last few years. This work is engaded in olive oil and its contribution for both health and well-balanced diet and for cosmetic and pharmaceutical industry. It´s treatised on several categories of olive oil, it´s manufacturing and beginning of usage of olive oil in antic Greece in this work. The aim of this …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7719

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

NACHÁZELOVÁ, Lucie. Olivový olej. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.