Bc. Diana Dobrescu

Diplomová práce

T: Vývoj fotografie jedla v kuchárských knihách na území Česka a Slovenska

T: The evolution of Czech and Slovak food photography in books
Abstract:
The present thesis investigates the evolution of photography in Czech and Slovak cookbooks. It presents the progression of recipe photography from its beginnings until today, as well an overview of food photography authors.
Abstract:
Témou tejto diplomovej práce je fotografia a jej vývoj v kuchárskych knihách na územi Česka a Slovenska. Diplomová práca približuje vývoj fotografie v kuchárskych knihách od jej vzniku až po súčasnosť. Práca obsahuje prehľad autorov, ktorí sa venujú fotografií jedla.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2020
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/m8ysj/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 8. 9. 2020
  • Vedoucí: doc. Mgr. Tomáš Pospěch, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Štěpánka Stein

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě