Petr KRPEC
Bachelor's thesis
Míchané nápoje
Mixed drinks
Abstract:
Cílem mé práce je přiblížit široké i odborné veřejnosti základní suroviny, které se k míchání nápojů používají, náčiní, se kterým barmani pracují a samozřejmě také samotné míšené ná-poje, jejich druhy a příležitosti, při kterých se podávají. Praktickou částí práce pak bude uvést základní pravidla při hodnocení soutěží a návrh no-vých druhů míchaných nápojů.Abstract:
The aim of this thesis is to describe to the general and professional public basic ingredients which are used for shaking of drinks, utensils which bartenders work with and also shaked drinks, their kinds and opportunities when they are served The task of the practical part is t mention basic rules at the evaluation of competitions and the suggestion of new kinds of shaked drinks.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Accessible from:: 2. 6. 2008
Identifier:
7999
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2008
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KRPEC, Petr. Míchané nápoje. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemie a technologie potravin
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.