Petr KRPEC

Bachelor's thesis

Míchané nápoje

Mixed drinks
Abstract:
Cílem mé práce je přiblížit široké i odborné veřejnosti základní suroviny, které se k míchání nápojů používají, náčiní, se kterým barmani pracují a samozřejmě také samotné míšené ná-poje, jejich druhy a příležitosti, při kterých se podávají. Praktickou částí práce pak bude uvést základní pravidla při hodnocení soutěží a návrh no-vých druhů míchaných nápojů.
Abstract:
The aim of this thesis is to describe to the general and professional public basic ingredients which are used for shaking of drinks, utensils which bartenders work with and also shaked drinks, their kinds and opportunities when they are served The task of the practical part is t mention basic rules at the evaluation of competitions and the suggestion of new kinds of shaked drinks.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 6. 2008
Accessible from:: 2. 6. 2008
Identifier: 7999

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 6. 2008
  • Supervisor: Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KRPEC, Petr. Míchané nápoje. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 06. 2008

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 2. 6. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemie a technologie potravin

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.