Posouzení kvality piva v minipivovarech – Bc. Tereza JIRÁKOVÁ
Bc. Tereza JIRÁKOVÁ
Master's thesis
Posouzení kvality piva v minipivovarech
Evaluate quality of beer in microbreweries
Anotácia:
Cílem této diplomové práce je posouzení kvality piva v minipivovarech. Teoretická část se zabývá charakteristikou minipivovarů, jejich historií, výrobou piva v minipivovarech a použitých surovin. Tato část je zakončena přehledem metod, pomocí nichž je možno pivo analyzovat. V praktické částky je posuzována kvalita piv z minipivovaru na základě senzorické a instrumentální analýzy.Dále je v práci zpracováno …viacAbstract:
The aim of this thesis was to evaluate quality of beer in microbreweries. The theoretical part deals with the characteristics of microbreweries, their history, brewing beer in a microbrewery and used materials. This part ends with an overview of methods by which it is possible to analyze beer. In the practical part we are evaluating the quality of beer from the microbreweries on the base of sensory …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2015
Zverejniť od: 24. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JIRÁKOVÁ, Tereza. Posouzení kvality piva v minipivovarech. Č. Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 24. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / odbor:
Agriculture Engineering / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Analýza cílových skupin Feuersteinova instrumentálního obohacování - stav v ČR 2023
Štěpánka Laurenzová -
Analýza vzdělávání žáků s mentálním postižením se zaměřením na využití Feuersteinovy metody instrumentálního obohacování u žáků s Downovým syndromem
Kateřina Jiskrová -
Senzorická analýza energetického nápoje
Ondřej Moravec -
Analýza vlivu vybraných faktorů na hodnocení senzorických vlastností čokolád
Nikola Neuwirthová -
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
Filip Chalupa -
Analýza konkurenceschopnosti minipivovaru Dědkovo pivo, o. s.
Jan KRÁTKÝ -
Trh s pivem V ČR a úloha minipivovarů
Anisa Nagina
Názov
Vložil
Vložené
Práva