Fyziologické účinky čaje na lidský organismus – Jana CHROMÁ
Jana CHROMÁ
Bakalářská práce
Fyziologické účinky čaje na lidský organismus
Physiological Effects of Tea on Human Organism.
Anotace:
V bakalářské práci jsou uvedeny teoretické poznatky o čaji. Je popsáno jeho třídění, zpracování a způsob přípravy. Dále je napsána klasifikace, kvalita a jeho účinky na lidský organismus.Abstract:
There is theoretical knowledge about tea in this bachelor thesis. Firstly there are described approaches to sorting, producing and ways of preparing tea. Secondly there are described classifications of tea, means of quality and its effects on human organism.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2014
Zveřejnit od: 13. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Marie Rumíšková
Citační záznam
Jak správně citovat práci
CHROMÁ, Jana. Fyziologické účinky čaje na lidský organismus. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.