Bc. Silvia Mihaldová

Bakalářská práce

Formy stravovania so zamerením na bezlaktózovú a na bezlepkovú diétu

Meal Plans Focused on Dairy-Free and Gluten-Free Diets
Abstract:
My Bachelor thesis is focused on gluten-free and dairy-free diets and their impact on people all over the world. In the theoretical part, the main topics are gluten and lactose and the diseases they are related to. In the analytical part, I analyse this theme into more detail and I assess information and the palate of respondents. The general goal of this thesis was to analyse dairy-free and gluten …více
Abstract:
Bakalárska práca je zameraná na bezlepkovú a bezlaktózovú diétu a ich vplyv na okolitý svet. V teoretickej časti sa zameriavam na lepok s laktózou a opisujem choroby, ktoré sa s nimi spájajú. V analytickej časti sa podrobnejšie venujem tejto problematike, zisťujem informovanosť a chuťové vnemy respondentov. Hlavným cieľom práce bola analýza bezlaktózovej a bezlepkovej formy stravovania s následným …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví