Formy stravovania so zamerením na bezlaktózovú a na bezlepkovú diétu – Bc. Silvia Mihaldová
Bc. Silvia Mihaldová
Bakalářská práce
Formy stravovania so zamerením na bezlaktózovú a na bezlepkovú diétu
Meal Plans Focused on Dairy-Free and Gluten-Free Diets
Abstract:
My Bachelor thesis is focused on gluten-free and dairy-free diets and their impact on people all over the world. In the theoretical part, the main topics are gluten and lactose and the diseases they are related to. In the analytical part, I analyse this theme into more detail and I assess information and the palate of respondents. The general goal of this thesis was to analyse dairy-free and gluten …víceAbstract:
Bakalárska práca je zameraná na bezlepkovú a bezlaktózovú diétu a ich vplyv na okolitý svet. V teoretickej časti sa zameriavam na lepok s laktózou a opisujem choroby, ktoré sa s nimi spájajú. V analytickej časti sa podrobnejšie venujem tejto problematike, zisťujem informovanosť a chuťové vnemy respondentov. Hlavným cieľom práce bola analýza bezlaktózovej a bezlepkovej formy stravovania s následným …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13478/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MIHALDOVÁ, Silvia. \textit{Formy stravovania so zamerením na bezlaktózovú a na bezlepkovú diétu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/61iunf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Marketingová analýza tržního prostředí
Michaela Macháčová -
Potraviny pro zvláštní výživu a jejich využití v rámci jednotlivých diet
Veronika ŠIMKOVÁ -
Bezlepková dieta u nemocných s podvýživou
Veronika Šimková -
A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Anna Břežná -
Feasibility Study: A Gluten-free Bakery in Prague
Hana Vávrová