Jakub Martinek

Bakalářská práce

Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků

Chemical and Technological Properties of Phosphates Used in the Production of Meat Products
Anotace:
Bakalářská práce shrnuje dosavadní poznatky o fosforečnanech z pohledu jejich chemického složení a vlastností, v kombinaci s biochemickým a biologickým významem. Kromě způsobů průmyslové výroby, s důrazem na jejich potravinářské použití, je velký prostor kladen na přehled technologických vlastností fosforečnanů důležitých pro masný průmysl. Vyústěním práce je přehled možností látek se stejnými technologickými …více
Abstract:
Bachelor thesis summarizes current data on phosphates in terms of their chemical composition and properties, in combination with biochemical and biological significance. In addition to the methods of industrial production, with emphasis on their use in food, a large space of the survey is given to the technological properties of phosphates important for the meat industry. The work results in the overview …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Martinek, Jakub. Chemicko-technologické vlastnosti fosforečnanů využívaných při výrobě masných výrobků. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe