Způsoby konzervace základních surovin pro výrobu potravin v podmínkách zemí tropů a subtropů – Eva Kudrnáčová
Eva Kudrnáčová
Bakalářská práce
Způsoby konzervace základních surovin pro výrobu potravin v podmínkách zemí tropů a subtropů
Methods of raw material preservation for food processing in tropics and subtropics
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. MVDr. Daniela Lukešová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUDRNÁČOVÁ, Eva. \textit{Způsoby konzervace základních surovin pro výrobu potravin v podmínkách zemí tropů a subtropů}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Institut tropů a subtropů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/64gbit/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Institut tropů a subtropůBakalářský studijní program:
Zemědělství tropů a subtropů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva