Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva – Viktoriia Kogustova
Viktoriia Kogustova
Bakalářská práce
Nová legislativa v označování piv v ČR a její vliv na konzumaci piva
New legislation in the labeling of beers in the Czech republic and its impact on beer consumption
Anotace:
Pivo je v České republice tradičním nápojem, přesto mělo řadu let jiné značení než ostatní země. Tématem této diplomové práce je nová legislativa v označování piva vydaná v roce 2018 a její dopad na konzumaci piva v ČR. V teoretické části je stručně popsána historie výroby piva, jeho místo v gastronomii, kritéria separace piva, srovnání nové legislativy s předchozí a vysvětlení rozdílu. Praktická část …víceAbstract:
Beer is a traditional drink in the Czech Republic, yet for many years it had different labelling from other countries. The topic of this thesis is the new legislation in beer labelling issued in 2018 and how it impacted beer intake in the country. The theoretical part briefly describes the history of beer production, its place in gastronomy, beer separation criteria, a comparison of the new legislation …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 1. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/e7skj/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 1. 2023
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
- Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch