Bc. Mykyta Pryshchepa

Bakalářská práce

Inovace nabídky

Innovation in the Service Supply
Anotace:
Toto téma jsem si zvolil, protože pracuji v hostelu A&О Prague Rhea a jako zaměstnance mě zajímá možnost zlepšení nabídky, zavedení inovace a následné zvýšení spokojenosti klientů tohoto hotelu. Věřím, že splnění cíle bakalářské práce následně pomůže vlastníkům hostelu přehodnotit současné procesy a nabídku a zlepšit je. Cílem práce je identifikovat příčiny nespokojenosti hostů a najít slabá místa …více
Abstract:
I chose this topic because I work at the A&О Prague Rhea hostel and as an employee I am interested in the possibility of improving the offer, introducing innovation and then increasing the satisfaction of the clients of this hotel. I believe that meeting the aim of the bachelor thesis will help the owners of the hostel to reassess the existing processes and offer and improve it. The aim of the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/agbiw/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Vlček, CSc.
  • Oponent: Ing. Martin Petříček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví