Tomáš Výmola
Bachelor's thesis
Basic parameters of the must of the vine
Základní parametry moštů révy vinné
Abstract:
V této bakalářské práci byla po prostudování získaných domácích, tak i zahraničních zdrojů rozebraná tématika základní parametry moštu révy vinné, výrobě vína a následně k častým chorobám a vadám vína dochází již ve vinici, během zpracování hroznů, kvašení rmutu nebo i samotném véně během jeho zpracování nebo po následném plnění do lahvíAbstract:
In this bachelor´s work was after studying the collected domestic and foreign sources analysed consisted of the basic parameters of the must of the vine, wine production and subsequently to frequent diseases and defects of the wine where we can meet. To the overall quality of the wine occurs in the vineyard, during the processing of the grapes, fementation of the mas hor even in the achal wine during …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: Mgr. Ing. Jiří Těthal
- Reader: Božena Průšová, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / field:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Theses on a related topic
-
Vytvoření databáze fragmentů jednoduchých organických látek a jejich typických disorderů v krystalových strukturách
Dominik Danko -
Comparison of terpene compounds in berries and wine selected varieties of muscat
Hana Průdková -
Aromatické látky v hroznech bílých moštových odrůd a změny během zrání hroznů
Petr Klement -
Biologicky aktivní látky v zrnech obilnin z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
Nikola Králová