Basic parameters of the must of the vine – Tomáš Výmola
Tomáš Výmola
Bachelor's thesis
Basic parameters of the must of the vine
Základní parametry moštů révy vinné
Anotácia:
V této bakalářské práci byla po prostudování získaných domácích, tak i zahraničních zdrojů rozebraná tématika základní parametry moštu révy vinné, výrobě vína a následně k častým chorobám a vadám vína dochází již ve vinici, během zpracování hroznů, kvašení rmutu nebo i samotném véně během jeho zpracování nebo po následném plnění do lahvíAbstract:
In this bachelor´s work was after studying the collected domestic and foreign sources analysed consisted of the basic parameters of the must of the vine, wine production and subsequently to frequent diseases and defects of the wine where we can meet. To the overall quality of the wine occurs in the vineyard, during the processing of the grapes, fementation of the mas hor even in the achal wine during …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Mgr. Ing. Jiří Těthal
- Oponent: Božena Průšová, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
-
Vytvoření databáze fragmentů jednoduchých organických látek a jejich typických disorderů v krystalových strukturách
Dominik Danko -
Comparison of terpene compounds in berries and wine selected varieties of muscat
Hana Průdková -
Aromatické látky v hroznech bílých moštových odrůd a změny během zrání hroznů
Petr Klement -
Biologicky aktivní látky v zrnech obilnin z produkce konvenčního a ekologického zemědělství
Nikola Králová