Zemědělství České republiky po vstupu do Evropské unie (se zaměřením na živočišnou výrobu) – Markéta ČERVINKOVÁ
Markéta ČERVINKOVÁ
Bakalářská práce
Zemědělství České republiky po vstupu do Evropské unie (se zaměřením na živočišnou výrobu)
The agriculture of the Czech Republic after joining the European Union (an animal husbandry)
Anotace:
Práce se věnuje problematice živočišné výroby po vstupu do Evropské unie. Je zaměřena na oblast chovu skotu, prasat a na oblast mléka. V práci jsou popsány problémy početního stavu chovaného dobytka, problematika cen producentů a situace v zahraničním obchodě.Abstract:
The work is devoted to livestock after joining the European Union. It focused on the cattle, pig and dairy sector. In working out the problems of numbers in farmed animals, the issue of producer prices and the situation in foreign trade.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2011
Zveřejnit od: 27. 4. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2011
- Vedoucí: Ing. Jiří Klvač, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČERVINKOVÁ, Markéta. \textit{Zemědělství České republiky po vstupu do Evropské unie (se zaměřením na živočišnou výrobu)}. Online. Bakalářská práce. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/65ljhm/.
Jak správně citovat práci
ČERVINKOVÁ, Markéta. Zemědělství České republiky po vstupu do Evropské unie (se zaměřením na živočišnou výrobu). Olomouc, 2011. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2011 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Humanitní studia / Aplikovaná ekonomická studia - Historie
Práce na příbuzné téma
-
Zhodnocení a porovnání spotřeby mléka a mléčných výrobků v České republice a Ruské federaci
Oleksandr Midnyi -
Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Petra VAROUSOVÁ -
Význam mléka a jeho složek ve výživě a ve vztahu k alergiím a intoleranci.
Petra Dědinová -
Stanovení obsahu vitaminu A a E v mléce a mléčných výrobcích
Tereza Michlová -
Vliv vnitřních a vnějších činitelů na produkci a kvalitu mléka
Martina Špirková -
Význam vitamínů a minerálních látek v mléce a mléčných výrobcích
Marie ZÁMEČNÍKOVÁ -
Staphylococcus aureus - jeho výskyt a možnosti detekce v mléce a mléčných výrobcích
Denisa Fenclová -
Monitoring obsahu chlorečnanů a chloristanů v mléce a mléčných výrobcích
František Tomiška
Název
Vložil
Vloženo
Práva