Petra Pucholtová

Bakalářská práce

Podnikání ve stravování a v hotelnictví

Running a Bussiness in Gastronomy and Hospitality Industry
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zpracování reálného podnikatelského plánu pro založení restaurace Šenk v Teplicích.
Abstract:
The aim of this bachelor´s dissertation is to elaborate a business plan for a new restaurant Šenk located in Teplice.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Eliška Smotlachová
  • Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví