Bc. Alžběta Vítková

Master's thesis

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků

The use of tyndallation method for the production of heat-treated meat products
Abstract:
Diplomová práce se zabývá charakteristikou masa a masných výrobků, se zaměřením na játrové paštiky. Zároveň popisuje možnosti konzervace masa a masných výrobků. Dále byly metodou tyndalace vyrobeny modelové vzorky kuřecích játrovek, které byly následně podrobeny mikrobiologickému rozboru po skladování při pokojových teplotách.
Abstract:
The diploma thesis deals with the characteristics of meat and meat products, focusing on liver patés. It also describes the possibilities of preserving meat and meat products. Furthermore, model samples of chicken liver were produced by the tyndalation method, which were subsequently subjected to microbiological analysis after storage at room temperature.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2020

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Vítková, Alžběta. Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.