Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin – Bc. Veronika Tioková
Bc. Veronika Tioková
Master's thesis
Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
Quality Changes Characteristic of Long-term Stored Foods
Abstract:
V teoretické části diplomové práce byly charakterizovány krizové situace a stavy, které mohou nastat působením škodlivých sil a jevů vyvolaných činností člověka, nebo přírodními vlivy. Dále byly popsány možnosti zabezpečení stravování obyvatelstva, složek záchranného systému a vojáků v těchto situacích a také změny některých složek potravin, které mohou nastat během jejich dlouhodobého skladování v …moreAbstract:
The theoretical part of the diploma thesis deals with characterization of crisis situations and conditions, that can occur due to harmful forces and phenomena caused by human activities or natural influences. In addition, thesis describ how to secure the diet of population, rescue system and army in these situations, as well as changes in some food components that may occur during their long-term storage …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2018
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Tioková, Veronika. Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
Lucie Vaškových -
Skladování kryokonzervovaných autologních buněčných produktů
Tereza Vamberová -
Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
Kateřina Želinská -
Vliv teploty na schopnost oplození a líhnivosti při krátkodobém skladování neoplozených jiker síha peledě (Coregonus peled)
Jan RYTÍŘ -
Chladírenské skladování hlávkového zelí
Radovan Tůma -
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
Tomáš Šopík -
Skladovatelnost hrušek a změny jejich vlastností v průběhu skladování
Tereza Nová -
Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
Anna Sklenaříková