Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin – Bc. Veronika Tioková
Bc. Veronika Tioková
Diplomová práce
Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin
Quality Changes Characteristic of Long-term Stored Foods
Anotace:
V teoretické části diplomové práce byly charakterizovány krizové situace a stavy, které mohou nastat působením škodlivých sil a jevů vyvolaných činností člověka, nebo přírodními vlivy. Dále byly popsány možnosti zabezpečení stravování obyvatelstva, složek záchranného systému a vojáků v těchto situacích a také změny některých složek potravin, které mohou nastat během jejich dlouhodobého skladování v …víceAbstract:
The theoretical part of the diploma thesis deals with characterization of crisis situations and conditions, that can occur due to harmful forces and phenomena caused by human activities or natural influences. In addition, thesis describ how to secure the diet of population, rescue system and army in these situations, as well as changes in some food components that may occur during their long-term storage …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Tioková, Veronika. Charakteristika jakostních změn dlouhodobě skladovaných potravin. Zlín, 2018. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané potraviny s delší dobou minimální trvanlivosti a hodnocení jejich jakosti
Lucie Vaškových -
Skladování kryokonzervovaných autologních buněčných produktů
Tereza Vamberová -
Změny obsahu látek v plodech mražených jahod v závislosti na délce jejich skladování
Kateřina Želinská -
Vliv teploty na schopnost oplození a líhnivosti při krátkodobém skladování neoplozených jiker síha peledě (Coregonus peled)
Jan RYTÍŘ -
Chladírenské skladování hlávkového zelí
Radovan Tůma -
Vývoj obsahu vybraných biologicky aktivních látek v potravinách v průběhu skladování
Tomáš Šopík -
Skladovatelnost hrušek a změny jejich vlastností v průběhu skladování
Tereza Nová -
Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
Anna Sklenaříková