Economic analysis of vegan restaurant market in the Czech Republic – Alžběta Minaříková
Alžběta Minaříková
Bakalářská práce
Economic analysis of vegan restaurant market in the Czech Republic
Abstract:
This work is primarily engaged in the definition of vegans as consumers of services and the potential of this market for some entrepreneurs in the Czech Republic. First, who vegans are is explained, their attitudes, opinions and reasons for veganism. Part of this work is a description of the history of veganism and comparison of markets in Europe and other countries. The practical part consists of …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petr Procházka, MSc Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Economics and Management / Economics and Management
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva