Molekulárně-biologické stanovení potravinářsky významných mikromycet produkujících ochratoxin A – Bc. Miroslava Bodrinová
Bc. Miroslava Bodrinová
Diplomová práce
Molekulárně-biologické stanovení potravinářsky významných mikromycet produkujících ochratoxin A
Molecular-biological determination of ochratoxin A producing micromycetes collected from food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BODRINOVÁ, Miroslava. \textit{Molekulárně-biologické stanovení potravinářsky významných mikromycet produkujících ochratoxin A}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/699doe/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.