DIADO, Aleksandra. \textit{Probiotika a jejich využití v potravinářství}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/6a9ih7/.
DIADO, Aleksandra. <i>Probiotika a jejich využití v potravinářství</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/6a9ih7/.
DIADO, Aleksandra. Probiotika a jejich využití v potravinářství. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/6a9ih7/.
@misc{Diado2014thesis,
AUTHOR = "Diado, Aleksandra",
TITLE = "Probiotika a jejich využití v potravinářství [online]",
YEAR = "2014 [cit. 2024-09-28]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/6a9ih7/",
}
@misc{Diado2014thesis,
AUTHOR = {Diado, Aleksandra},
TITLE = {Probiotika a jejich využití v potravinářství},
YEAR = {2014},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/6a9ih7/},
URL_DATE = {2024-09-28},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Diado
| jméno = Aleksandra
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Probiotika a jejich využití v potravinářství
| url = https://theses.cz/id/6a9ih7/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2014
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-09-28
| poznámka =
| jazyk =
}}