Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní – Ing. Darina HAVALOVÁ
Ing. Darina HAVALOVÁ
Diplomová práce
Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní
Properties and use of regional varieties of apple trees
Anotace:
Diplomová práce se zabývá vybranými krajovými odrůdami jabloní. Vzorky byly získány z CHKO Bílé Karpaty, která je tradiční ve výskytu starých odrůd ovoce. U plodů jabloní byly provedeny chemické analýzy za účelem zjištění jejich výživové a technologické kvality.Abstract:
Thesis deals with selected regional varieties of apple trees. Samples were obtained from the PLA White Carpathians, which is traditional in the occurrence of the old varieties of fruit. The fruits of apple trees were carried out chemical analysis in order to determine their nutri-tional and technological quality.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2009
Identifikátor:
12807
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HAVALOVÁ, Darina. Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 19. 05. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení vybraných kvalitativních parametrů jablek v závislosti na způsobu jejich pěstování
Tereza Pechová -
Pektin - jeho vlastnosti a využití v průmyslu
Eva Odstrčilová -
Pektin-hemicelulózový komplex a exopektát hydrolázy
Dana Flodrová -
Ověření schopnosti rašeliníkového pektinu inhibovat aktivitu půdních enzymů
Lucie CHROUSTOVÁ