Bc. Věra Lorencová

Bakalářská práce

Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze

Anotace:
Teoretická část bakalářské práce definuje pojem konvenience, popisuje jejich rozdělení, způsoby přípravy, výhody a nevýhody, postavení v gastronomii. Zmiňuje se o historii a legislativě. Praktická část se věnuje průzkumu používání konvenientních potravin ve stravovacích provozech a v domácnostech v Praze.
Abstract:
Theoretical part of bachelor’s dissertation is defined like conveniences, it describes their partition, methods of preparation, advantages and disadvantages, position in gastronomy. It mentions about history and legislation. Practical part is devoted to research using convenience food in catering operation and households in Prague.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 1. 2014
  • Vedoucí: Ing. Ladislava Modrovičová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma