Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze – Bc. Věra Lorencová
Bc. Věra Lorencová
Bakalářská práce
Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce definuje pojem konvenience, popisuje jejich rozdělení, způsoby přípravy, výhody a nevýhody, postavení v gastronomii. Zmiňuje se o historii a legislativě. Praktická část se věnuje průzkumu používání konvenientních potravin ve stravovacích provozech a v domácnostech v Praze.Abstract:
Theoretical part of bachelor’s dissertation is defined like conveniences, it describes their partition, methods of preparation, advantages and disadvantages, position in gastronomy. It mentions about history and legislation. Practical part is devoted to research using convenience food in catering operation and households in Prague.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 11. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8658/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Ladislava Modrovičová
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LORENCOVÁ, Věra. \textit{Spotřeba konveniencí v gastronomii v Praze}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/6bg39e/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Convenience foods
Růžena Krutilová -
Convenience foods
Růžena Krutilová