Theses 

Korea - stravování jako součást kultury národa – Dorota Danielová

česky | in English | slovensky

Agenda:
Změnit agendu. Adresa v ISu:

Dorota Danielová

Bakalářská práce

Korea - stravování jako součást kultury národa

Korea - gastronomy as a part of cultural herritage

Anotace: Práce pojednává o významu stravování v rámci korejské kultury a jeho význam a možné způsoby využití v cestovním ruchu. Každá národní gastronomie je něčím specifická a tyto specifika jsou zde také charakterizovány, jak z pohledu skladby stravy, tak z pohledu tradic a etikety stolování.

Abstract: My thesis is about Korean cuisine, its ingredients, preparation methods and also traditions connected with preparation and consumption of food. I'm describing the importance of gastronomy in Korean culture, but also its importance and possibilities in tourism.

Klíčová slova: Cestovní ruch, Gastronomie, Korea

Keywords: Korea, Tourism, Gastronomy

Jazyk práce: čeština

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2012
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Alexey Kondrashov

Citační záznam

Citace dle ISO 690: LaTeX | HTML | text | BibTeX | Wikipedie

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu

Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/30766

Relevantní odkazy 


Nahoru | Aktuální datum a čas: 21. 2. 2019 13:06, 8. (sudý) týden

Soukromí

Kontakty: theses(zavináč/atsign)fi(tečka/dot)muni(tečka/dot)cz