Příprava, struktura a biologické vlastností myšího preptinu a jeho analogu – Petra Gwozdiaková
Petra Gwozdiaková
Bachelor's thesis
Příprava, struktura a biologické vlastností myšího preptinu a jeho analogu
Preparation, structure and biological properties of mouse preptin and its analogue
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GWOZDIAKOVÁ, Petra. \textit{Příprava, struktura a biologické vlastností myšího preptinu a jeho analogu}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6byiob/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food and Biochemical Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.