Příprava, struktura a biologické vlastností myšího preptinu a jeho analogu – Petra Gwozdiaková
Petra Gwozdiaková
Bakalářská práce
Příprava, struktura a biologické vlastností myšího preptinu a jeho analogu
Preparation, structure and biological properties of mouse preptin and its analogue
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GWOZDIAKOVÁ, Petra. \textit{Příprava, struktura a biologické vlastností myšího preptinu a jeho analogu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6byiob/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.