Bc. Radek Skopal

Bakalářská práce

Moderní pojetí nabídky kávy v gastronomii

Future of coffee in gastronomy
Anotace:
Bakalářská Práce se hlavně zabývá typem nabídky v českých kavárnách. Text se skládá ze tří částí: z teoretické, analytické a návrhové. Teoretická část popisuje samotný produkt kávy a všechny procesy spojené s produkcí kávy Analytická část se skládá ze dvou částí. V první mapuje a hodnotí kvalitu navštívených kaváren v rámci metody Mystery guest. Druhá část se snaží získat obraz o zvyklostech českého …více
Abstract:
The Bachelor thesis is mainly focused on types of coffee menus in Czech Cafes. The thesis consists of three parts: from theoretical, analytical and stating suggestions. The theoretical part describes the product itself coffee and all processes associated with the production of coffee. The analytical part consists of two parts. The first describes the quality of visited cafes by method mystery guest …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Věra Vyhnisová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma