Bronislava Hájková

Bachelor's thesis

Využití ultrazvuku v potravinářství

Applications of Ultrasound in Food Technology
Abstract:
Ultrazvuk řadíme mezi moderní technologie, které napomáhají při výrobě zdravých a kvalitních potravin s vysokou nutriční hodnotou za současné úspory energie a dalších faktorů významných pro ekonomiku výroby a také ochranu životního prostředí. Tato bakalářská práce nastiňuje možnosti využití ultrazvukové energie v nejrůznějších odvětvích potravinářské výroby. Úvodní část je věnována principům vzniku …more
Abstract:
Ultrasound is a modern technology, which can be helpful for production healthy and quality food with high nutritional values. Aplication of ultrasound in food technology decrease energy requirements and it has many other advantages that can be important for production economy and for protection of the environment. This Bachelor thesis outlines possibilities of using ultrasound in different branches …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2017

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Hájková, Bronislava. Využití ultrazvuku v potravinářství. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies

Theses on a related topic