Označování alergenů u pokrmů v České republice – Bc. Nela Luzertová
Bc. Nela Luzertová
Diplomová práce
Označování alergenů u pokrmů v České republice
Labeling of Allergens of Foods in the Czech Republic
Anotace:
LUZERTOVÁ, Nela. Označování alergenů u pokrmů v České republice. [Diplomová práce] Vysoká škola hotelová. Praha: 2018. 86 stran. Diplomová práce se zabývá označováním alergenů u pokrmů, které jsou servírovány v provozovnách společenského stravování a jejich kontrolou státními institucemi v České republice a Polské republice a jejich vzájemná komparace. Teoretická část se věnuje zákonu a nařízením, …víceAbstract:
LUZERTOVÁ, Nela. Labeling of Allergens in Foods in the Czech Republic. [Master´s Dissertation] The Institute of Hospitality Management. Prague: 2018. 86 pages. This diploma thesis deals with the labeling of allergens for meals which are served in restaurant establishments and their control by the state institutions in the Czech Republic and the Republic of Poland and their mutual comparison. The theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/n8yc8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LUZERTOVÁ, Nela. \textit{Označování alergenů u pokrmů v České republice}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/6eyg1a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Státní úřad inspekce práce a kontrola zaměstnavatele
Kristýna Drsková -
Kontrola ve veřejné správě
Jana Šerlovská -
Kontrola na úseku živnostenské správy
Irena Mitošinková -
Komparace zákona o státní kontrole a nového kontrolního řádu
Tereza KOSAŘOVÁ -
Analysis of Food Metaphors in English and Italian
Andrea Bártová -
Podnikatelský plán Fit Fast Food
Petra Marcolová -
Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
Libor Pazdera -
Effect of hemp meal preparation on its quality
Aleksandra KUKLINA