Radoslav Mičo

Bachelor's thesis

Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti

Model Production Technology of White Wine and Varietal Differences
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá historií vína. Dále se zaměřuje na pěstování vinné révy v různých klimatických pásmech, rozepisuje se o chemickém složení hroznu a jeho vývo-jových fázích. Zaměřuje se na technologii výroby bílého vína, alkoholové kvašení. V práci se popisuje označování vína dle cukernatosti šťávy a obsahu zbytkového cukru. Blíže se seznamuje s odrůdovými rozdílnostmi Veltlínského zeleného …more
Abstract:
This bachelor thesis deals with the history of wine. Further focuses on the cultivation of the vine in different climatic zones, details about the chemical composition of grapes in it´s various stages of development. It focuses on the manufacturing technology of white wine, alcoholic fermentation. The work describes the labelling of wines from the grape juice and the residual sugar content. The varietal …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2015
Accessible from:: 7. 5. 2015

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Mičo, Radoslav. Modelová technologie výroby bílého vína a odrůdové rozdílnosti . Zlín, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 7.5.2015

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 7. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy

Theses on a related topic