Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků – Bc. Kateřina Prokopová
Bc. Kateřina Prokopová
Master's thesis
Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků
Effect of fruit component addition on physico-chemical properties of extruded products
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PROKOPOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/6f0cxy/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.