Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků – Bc. Kateřina Prokopová
Bc. Kateřina Prokopová
Master's thesis
Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků
Effect of fruit component addition on physico-chemical properties of extruded products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROKOPOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/6f0cxy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.