Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague – Bc. Nadezhda Novichkova
Bc. Nadezhda Novichkova
Bachelor's thesis
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague
Anotácia:
NOVICHKOVA, Nadezhda. Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague. [Bachelor’s thesis] Institute of Hospitality Management in Prague. Prague: 2021. Total number of pages: 47 The bachelor's thesis “Phenomenоn of Vietnаmese Gastrоnomy in Prague” deals with Vietnamese Gastronomy with the fоcus on Prаgue city. The main aim of this thesis is exploration of attitudes of visitors of Vietnаmese restaurants …viacAbstract:
NOVICHKOVA, Nadezhda. Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague. [Bachelor’s thesis] Institute of Hospitality Management in Prague. Prague: 2021. Total number of pages: 47 The bachelor's thesis “Phenomenоn of Vietnаmese Gastrоnomy in Prague” deals with Vietnamese Gastronomy with the fоcus on Prаgue city. The main aim of this thesis is exploration of attitudes of visitors of Vietnаmese restaurants …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/c29ol/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
- Vedúci: Ing. Jiří Zelený
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVICHKOVA, Nadezhda. \textit{Phenomenon of Vietnamese Gastronomy in Prague}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6fljak/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
Natálie Válkyová -
Analýza hygienických standardů v gastronomických provozovnách
Magdaléna Veselá -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)
David Vlk -
Cenová politika gastronomických podnikov v Prahe v rokoch 2018-2022
Veronika Holecová -
Volnočasové aktivity zaměstnanců a zaměstnankyň gastronomických podniků
Helena HORÁKOVÁ -
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
Katarína Černajová