Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu – Hong Phuong Luongová
Hong Phuong Luongová
Bakalářská práce
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Differences in production technology and legislative requirements for Czech and Vietnamese food of animal origin
Anotace:
Živočišné produkty jsou součástí skoro každé rodiny po celém světě. Důležité jsou kvalitativní znaky a požadavky na potravinu při zpracování. Vepřové maso je v nynější době nejvíce konzumované maso jak v Evropě, tak i ve východní Asii přesněji ve Vietnamu. Požadavky na zdravotní nezávadnost se čím dál více rozvíjí a také existují různé organizace pro ochranu spotřebitele. Sociální média a komunikace …víceAbstract:
Animal products are part of almost every family worldwide. For food processing are important qualitative characteristics and requirements of food. Pork is currently the most consumed meat in Europe as well as in East Asia, more precisely in Vietnam. Food safety is increasingly developing, there are various organizations to protect the population from the dangers of food. Social media and communications …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LUONGOVÁ, Hong Phuong. \textit{Rozdíly v~technologii výroby a~legislativních požadavcích na české a~vietnamské potraviny živočišného původu}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/6fug2f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin