Ing. Veronika DÍTKOVÁ

Diplomová práce

Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi

Solution to characteristics of rheology iced cream with select flavour
Anotace:
V teoretické části této práce je popsána neprůmyslová výroba mražených krémů (suroviny, receptura, postup výroby). Dále je uvedena související legislativa vztahující se na výrobu, uchovávání a prodej nebalených zmrzlin a to zejména vyhláška č. 270/2008 Sb. Také byly stanoveny kritické body při výrobě tohoto typu zmrzlin. Následuje popis reologických a senzorických vlastností mražených krémů. Experimentální …více
Abstract:
Non-industrial processing of ice cream ( raw materials, recipe, processing) are described in the theoretical part of the thesis. There is also above related legislation about processing, stock-keeping, retailing of ice cream (especially edict number 270/2008). Critical point in processing of this ice cream's types was established. There is also description sensory and rheology quality. The experimental …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2009
Zveřejnit od: 19. 5. 2009
Identifikátor: 12513

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2009
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DÍTKOVÁ, Veronika. Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi. Zlín, 2009. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 19. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.