Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk – Bc. Zdislava Kučerová
Bc. Zdislava Kučerová
Master's thesis
Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk
Rheological properties of doughs from selected types of wheat flour
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČEROVÁ, Zdislava. \textit{Reologické vlastnosti těst z vybraných typů pšeničných mouk}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/6gco7p/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.